Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την ΕΠΟ!

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στις 12 Μαρτίου προκάλεσε έντονη δυσφορία στο «δικέφαλο του Βορρά».

Δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την ΕΠΟ
Αντιδράσεις προκαλεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ η απόφαση της ΕΠΟ σχετικά με τον ορισμό των αγώνων του «δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε δύο εναλλακτικές ημερομηνίες για αυτά τα μας, ανάλογα με το αν οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν ή όχι το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Έτσι, σε περίπτωση που τα καταφέρουν, θα υποδεχθούν τους Θεσσαλονικείς τη Μεγάλη Τετάρτη, 16/4, με τον επαναληπτικό να ορίζεται για την Τρίτη, 22/4.

Σε αντίθετη περίπτωση τα ματς θα γίνουν στις 2 Απριλίου στο «Καραϊσκάκης» και 16 Απριλίου στην Τούμπα.

Η δυσφορία του ΠΑΟΚ αφορά το γεγονός πως η ΕΠΟ απέφυγε να ορίσει τον ημιτελικό την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που θα ήταν η 12η Μαρτίου.

Εάν έπραττε κάτι τέτοιο, θα υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο το ματς να διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, αφού για τους «ερυθρόλευκους» υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας λόγω όσων συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον –εάν αυτό συμβεί και δεν επιβληθεί απλά κάποιο βαρύ έστω πρόστιμο- οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν χωρίς κόσμο τον Πανθρακικό και θα υποδεχθούν τους Θεσσαλονικείς σε ένα γεμάτο «Καραϊσκάκη».

Πάντως, από κύκλους της ΠΑΕ αφήνεται να εννοηθεί πως πιθανότατα η δυσαρέσκεια για την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που κατ' αυτούς ευνοεί τον Ολυμπιακό, θα πάρει και επίσημη μορφή τις επόμενες ώρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: