Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«Ευχαριστώ» στον πράσινο κόσμο!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι κοντά στην ομάδα. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Και οι παίκτες προσπαθούν πάντα να ανταποδίδουν. Γι’ αυτό και τους αφιέρωσαν τη χθεσινή νίκη στο ντέρμπι.

«Ευχαριστώ» στον πράσινο κόσμο
Απ’ την αρχή της σεζόν ο κόσμος του Παναθηναϊκού στηρίζει τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Είτε στη Λεωφόρο, είτε μακριά απ’ αυτήν.

Και η σχέση που υπάρχει με τους παίκτες είναι ήδη... ιδιαίτερη! Και οι τελευταίοι πολλές φορές έχουν κάνει σαφές πως προσπαθούν να παίζουν για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς.

Και μετά την μεγάλη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» είπαν εκ νέου το δικό τους «ευχαριστώ».

Χαρακτηριστικά, στα αποδυτήρια έλεγαν πως: «Κανείς μας δεν είχε ξεχάσει την τρομερή στάση των οπαδών μας μετά την ήττα στον πρώτο γύρο με γκολ στις καθυστερήσεις. Το διπλό στο Καραϊσκάκη ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε όλη αυτή την εκπληκτική στήριξη που βιώνουμε από τον κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι φίλαθλοί μας να χαμογελούν».

Τιμά την ομάδα του αήττητου

Προσπάθειες για να τιμήσει την αήττητη ομάδα του 1964 κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ήδη ετοιμάζει ενέργειες προκειμένου να διεξαχθεί η μίνι εκδήλωση λίγο πριν το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζεται το ρόστερ εκείνης της ομάδας: Οικονομόπουλος, Βουτσαράς, Βόμβας, Καμάρας, Ανδρέου, Σ. Αγγελόπουλος, Τζουνάκος, Ιωάννης Γιαννακόπουλος, Πιτυχούτης, Σούρπης, Λουκανίδης, Παπουλίδης, Παναγιωτίδης, Χολέβας, Δομάζος, Παπαεμμανουήλ. Θεοφάνης, Τουμπέλης, Μπενάρδος, Σπετσαρίας, Φυλακούρης, Παπουτσάκης, Καραγιάννης, Πανάκης, Κομιανίδης, Μακρής, Δρακότας, Βασιλάκης, Ρεμούνδος, Κοζαδινός. Λάρδας, ΜουσούληςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: