Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«Είναι μια δικαίωση…»

«Είναι μια δικαίωση…»Δικαίωση για τη δουλειά του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου, χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΣΦΠ ο Κώστας Ελευθεράκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM.

«Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της. Βλέπω φιλοδοξία, πάθος & μια σπίθα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κώστα Ελευθεράκη:

-για την εφετινή ομάδα του Παναθηναϊκού:
«Θέλω να είμαι ειλικρινής… Περίμενα ότι ο ΠΑΟ θα φτάσει σε καλό επίπεδο. Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια. Και ήθελε υπομονή. Αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να δω κάτι περισσότερο από το ότι υπάρχει μια καλή ομάδα η οποία πάει καλά. Είναι και μια δικαίωση για τον Γιάννη Αλαφούζο. Όταν όμως υπάρχει δουλειά στις προπονήσεις τότε η ομάδα θα πάει καλά.

Ήταν διστακτικοί όλοι για τις επιλογές του Νίκου (Νταμπίζα). Για όλα τα παιδιά υπήρχε αμφισβήτηση. Αυτή την στιγμή βλέπω έναν ΠΑΟ ενδιαφέρον, μια ομάδα που ικανοποιεί πολύ κόσμο με νεαρούς παίκτες. Δεν έγιναν μεγάλοι από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα παιδιά ανεβαίνουν και σιγά-σιγά αυτή η ομάδα θα μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλότερο επίπεδο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

-για τον Γιάννη Αλαφούζο:
«Είχα πει ότι ο Γιάννης είναι εγωιστής και δουλεύει μεθοδικά. Θέλει και τη βοήθεια. Και εάν κατορθώσουμε και ενωθούν δίπλα στον Γιάννη και άλλοι, και βοηθηθεί σε θέματα οικονομικά πλέον, ο ΠΑΟ θα κοιτά στα μάτια ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι δεδομένο. Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να έχει πέσει τόσο αγωνιστικά. Ο ΠΑΟ βρίσκει το δρόμο του πια… Και το καλό είναι ότι και σε άλλα παιχνίδια που δεν έχει πάρει αποτέλεσμα έβλεπα και βλέπω ένα πάθος, μια σπίθα, μια φιλοδοξία στην ομάδα.

-για τον Αναστασίου:
«Πίστευα ότι ο ΠΑΟ θα νικήσει χθες. Και αυτό γιατί μου έβγαζε μια τέτοια εικόνα. Δεν είναι όμως μόνο ο Γιάννης. Δεν είναι ο Ρούτερ. Μέχρι και ο οδηγός του πούλμαν. Είναι όλοι μια ομάδα. Είναι δεμένοι μεταξύ τους. Προπονητικά έχω μείνει άναυδος με τον Γιάννη. Και τον έχουν παρεξηγήσει. Εκεί ήταν προπονητής και δεν είχε να ασχοληθεί με διαιτητές. Αλλά όταν έχεις δουλέψει σκληρά μες τους παίκτες σου και ανατρέπονται ορισμένα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο τρελαίνεσαι.
Έτσι πρέπει να είναι ένας προπονητής. Ο Γιάννης ήταν να έρθει όταν έφυγε ο Φερέιρα. Τον Δεκέμβριο… αλλά κάποιοι προφέσορες μας έφεραν τον Φάμπρι. Ο άνθρωπος έχει μια μεγάλη φιλοδοξία».

-για τον Λαγό;
«Ο Τάσος είναι ένας νέος παίκτης καλό παιδί αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Στο χθεσινό παιχνίδι όμως δεν ήθελε μόνο πάθος. Ο Ολυμπιακός πήγε διαφορετικά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μια μεγάλη νίκη η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων και όλη η Ελλάδα χάρηκε. Αλλά το ντέρμπι είναι άλλο. Στα παιχνίδια αυτά βγαίνει η θέληση και ο εγωισμός. Ο ΠΑΟ έχει πολλούς Έλληνες μέσα και έβγαλαν τον εγωισμό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: