Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Μουρίνιο: «Η Μαν. Σίτι έχει την τύχη στα χέρια της»

Προβάδισμα στη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Έχουν την τύχη στα χέρια τους», ανέφερε.

Μουρίνιο: «Η Μαν. Σίτι έχει την τύχη στα χέρια της»
Φαβορί έχρισε τη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση της Premier League ο προπονητής της πρωτοπόρου Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μπλε» είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς, ενώ οι «πολίτες» στην τέταρτη με 57, αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα. Ωστόσο, σε περίπτωση ισοβαθμίας πλεονεκτεί η ομάδα που έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι είναι στο συν 30 και στο συν 42 η ομάδα του Μανουέλε Πελεγκρίνι.

«Προτιμώ να έχω την τύχη στα χέρια μου και μόνο η Σίτι έχει την τύχη στα χέρι της. Αν νικήσουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν, που δεν θα το κάνουμε, τότε θα πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε και πρόσθεσε: «Αν νικήσουνε τα εναπομείναντα 12 παιχνίδια τότε θα είναι αυτοί πρωταθλητές. Έχουνε την τύχη στα χέρια τους».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο δίνει... προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι, την οποία έχει νικήσει εντός (2-1) και εκτός (1-0) φέτος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: