Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

“Γι’ αυτό δεν πούλησα τον Σουάρες…”

henri
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, αποκάλυψε τους λόγους που δεν πούλησε τον Λουίς Σουάρεζ στην Άρσεναλ αλλά και για την ρήτρα του στα 40 εκ. Λίρες.
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ μιλώντας σε σε ακροατήριο του MIT εξήγησε τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση και προτίμησε να κρατήσει τον Ουρουγουανό στην ομάδα.
“Ο Λουίςείναι ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ, που είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είχαμε ρήτρα 40 εκ. λιρών και η Άρσεναλ, η οποία είναι μία από τις βασικές αντιπάλους μας, έκανε πρόταση 40 εκ. και μίας λίρας.
Αυτό που ανακαλύψαμε είναι πως τα συμβόλαια δεν σημαίνουν πολλά στην Αγγλία. Βασικά, στον χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό κρατάει ένα συμβόλαιο, αλλά πότε θέλει να φύγει ο παίκτης. Πουλήσαμε έναν παίκτη, τον Φερνάντο Τόρες έναντι 50 εκ. λιρών, αλλά δεν το θέλαμε, ήμασταν αναγκασμένοι. Από τη στιγμή που αυτά τα συμβόλαια δεν μοιάζουν να κρατούν, πήραμε μια θέση. Δεν πουλάμε.
Τα πράγματα έχουν πάει καλά για τον Λουίς, έχουν πάει καλά για την ομάδα και αυτό που πιστεύω πως θα συμβεί στο τέλος της χρονιάς είναι πως θα βγούμε στο Champions League και πως έχουμε μια μικρή πιθανότητα για τον τίτλο.
Έχουμε τρεις κυρίους στην επίθεση, τους Σουάρες, Στάριτζ και Στέρλινγκ, και νομίζω πως θα μπορούσαν να είναι μαζί για πολύ καιρό ακόμη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: