Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Στον «αέρα» το φιλικό Ουκρανία-ΗΠΑ!

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν θα διεξαχθεί το φιλικό ανάμεσα στην Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη στην Κύπρο.

Στον «αέρα» το φιλικό Ουκρανία-ΗΠΑ
Η Ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζει πως δεν θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Κύπρο, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Από την πλευρά τους, οι Αμερικάνοι διαψεύδουν τα λεγόμενα του προέδρου της Ομοσπονδίας και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα διεξαχθεί ο αγώνας επί κυπριακού εδάφους.

Συγκεκριμένα, ο Ανατόλι Κονκόφ - πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου – δήλωσε στο κανάλι ICTV:

«Οι παίκτες της Ουκρανίας δεν θα ταξιδέψουν στην Κύπρο εξηγώντας πως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα και με το εθνικό πρωτάθλημα μάλιστα να έχει διακοπεί, δεν γίνεται η Εθνική να αγωνίζεται κανονικά. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το εθνικό πρωτάθλημα, οπότε για τι ποδόσφαιρο μιλάμε; Αν δεν έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στο δικό μας έδαφος, γιατί να πάμε στην Κύπρο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την χώρα μας; Παίζουμε για τους ανθρώπους μας και για την χώρας μας. Η ομάδα μας δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο θα μείνει την Ουκρανία».

Από την πλευρά της, η ομοσπονδία των ΗΠΑ με ανάρτησή της στο Twitter τονίζει πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά: «Η ουκρανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ότι η ομάδα τους θα ταξιδέψει στην Κύπρο και ο αγώνας θα γίνει όπως είχε σχεδιαστεί».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: