Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Νάνο: «Νικήσαμε, επειδή ακούσαμε τον προπονητή»

Κατάλληλα προετοιμασμένος ήταν ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακός όπως δήλωσε ο Νάνο. «Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο που είναι δίπλα μας», ανέφερε ο Ισπανός.

Νάνο: «Νικήσαμε, επειδή ακούσαμε τον προπονητή»
Ακόμα πιο σημαντική κάνει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού το γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Superleague, σύμφωνα με τον Νάνο. Ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν το πλάνο του τεχνικού τιμ και ήρθε η μεγάλη επιτυχία την Κυριακή (2/3) στο Καραϊσκάκη.

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με 3-0 μετά από ένα καλό ματς. Ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας. Αυτό το παιχνίδι το ζεις κάπως διαφορετικά. Είναι ένα ντέρμπι το πήραμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Άρη. Εκεί πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας», είπε αρχικά ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας είχαμε δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο Νάνο αφιέρωσε το μεγάλο «διπλό» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε να την αφιερώσουμε σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: