Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Βετούλας: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Απόλλωνα Πατρών απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια»
Ο Νίκος Βετούλας μοίρασε συγχαρητήρια. Τόσο στον Ολυμπιακό για τη νίκη, όσο και στους παίκτες του Απόλλωνα Πατρών που πάλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και αντίστοιχα εμείς νευρικά. Πήρε μια πολύ μεγάλη διαφορά και την συντηρούσε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς δυο φορές προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε και να μειώσουμε στους 4-5 πόντους, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχραιμία και φάγαμε καλάθια σε κάποια ελεύθερα σουτ και ξανά ο Ολυμπιακός έφτασε την διαφορά σε επίπεδα ασφαλή για την αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ελευσίνα. Στόχος είναι η νίκη ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή», τόνισε ο προπονητής των Αχαιών.

Για την κακή παρουσία του Μπολντς (0/14 σουτ) στο παιχνίδι σχολίασε: «Σίγουρα έχει σχέση η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν προσαρμοσμένη πάνω στον Μπολντς, δεν έπαιζε μόνος του. Έχασε τα πρώτα καλάθια που του έφεραν νευρικότητα, έπαιξε κόντρα σε μια ομάδα που είναι πρωταθλητές Ευρώπης και ο Μπολντς φέτος ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει μια ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά έτυχε να είναι σε κακή μέρα και αυτός, αλλά οφείλεται και στην άμυνα του Ολυμπιακού».

Ο νεαρός σέντερ του Απόλλωνα, Ανδρέας Πελεκούδας, είπε: «Εμάς στόχος μας ήταν να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούσαμε. Σε κάποια σημεία τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια παίζουμε εκτός έδρας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ελευσίνα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: