Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«Δεν μετανιώνω που πήγα στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί χθες να αποχώρησε απ' τον πάγκο, ωστόσο ο Χουμπ Στέφενς δεν μετανιώνει λεπτό για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ, Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για το πώς πέρασε αυτούς τους μήνες στην ομάδα.

«Δεν μετανιώνω που πήγα στον ΠΑΟΚ»
Τα κακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ πλήρωσε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά», ύστερα από την ισοπαλία με τον Εργοτέλη την Κυριακή.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα Voetbal International και δήλωσε πως δεν μετανιώνει που το καλοκαίρι αποφάσισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως επισήμανε πως δεν του δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να δείξει το έργο του.

Οι δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Οι διοικούντες ήταν ειλικρινείς και καθαροί. Το εκτιμώ αυτό γιατί έχω ζήσει και το αντίθετο σε κάποιες περιπτώσεις. Το τι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι μυστήριο. Το να βγει πρωταθλητής είναι απίθανο και μπορεί να χάσει και τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τίτλος τη φετινή χρονιά δεν ήταν κάτι ρεαλιστικό. Πολλοί γύρω από το σύλλογο ήταν απογοητευμένοι για αυτό. Όπως και για τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα».

Για την εμπειρία του από τον «δικέφαλο»:

«Ο πρόεδρος μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ μου έδωσε λίγο χρόνο. Δεν παραπονιέμαι γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα. Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη και έζησα πολύ όμορφες καταστάσεις σε αυτούς τους οκτώ μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: