Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Σουάρες με… μαθηματική ακρίβεια!!

Με το deal να πέφτει κοντά στα 73 εκατ. ευρώ, η Μπαρτσελόνα πιθανότατα να μην χρειαστεί να βάλει καν τα χέρια στις τσέπες της για να πάρει τον Λουίς Σουάρες. Δείτε πως μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό.

Σουάρες με… μαθηματική ακρίβεια
Προς την ολοκλήρωσή της φαίνεται πως είναι η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι Καταλανοί έδωσαν τα χέρια με την Λίβερπουλ για ένα ποσό της τάξης των 73 εκατ. ευρώ (σχεδόν 20 εκατ. λιγότερα από αρχικά).

Μπορεί το ποσό αυτό να μοιάζει ιλιγγιώδες, ωστόσο με ένα συγκεκριμένο σενάριο, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την μετακίνηση αυτή, δίχως να βγάλει δεκάρα απ’ τα ταμεία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», τα χρήματα της αποχώρησης του Σέσκ Φάμπρεγκας και αυτά που αναμένονται από τον Αλέξις Σάντσες, είναι αρκετά για να πληρώσουν τους «κόκκινους».

Έχει ήδη παραλάβει 33 εκατ. ευρώ από την μετακίνηση του Ισπανού μέσου στην Τσέλσι και στο μέλλον μπορεί να αποκομίσει ακόμα τρία. Επιπλέον, θα προστεθούν άλλα 38 από την Άρσεναλ για τον Χιλιανό επιθετικό, ενώ μπορούν να κερδίσουν ακόμα δύο αν καταφέρει να πιάσει τα μπόνους.

Με λίγα λόγια, τα στάνταρ έσοδα θα είναι 71 εκατ. ευρώ, με προοπτική να φτάσουν τα 76. Αυτό σημαίνει πως στην χειρότερη περίπτωση, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να προσθέσει μόλις δύο εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σουάρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: