Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Το παλεύει για Μασούντ!!

Μάχη για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Σοζέι Μασούντ κάνει η ΑΕΚ. Νέα επαφή με τον Ιρανό εξτρέμ, που είναι θετικός, αλλά ζήτησε προθεσμία. Stand by ο Κιρμ. Εξελίξεις προσεχώς με Τζεμπούρ.

Το παλεύει για Μασούντ
Η απόκτηση του Σοζέι Μασούντ έχει γίνει προτεραιότητα για την ΑΕΚ, καθώς ο Ιρανός εξτρέμ θεωρείται ιδανικός για την ομάδα που θα «χτιστεί». Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που συνεργάστηκε μαζί του φέτος στη Λας Πάλμας, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τον «ψήσει» να έρθει στην Ελλάδα, παρότι δεν είναι εύκολο να φύγει από την Ισπανία για να παίξει στη Football League. Ο 30χρονος άσος εμφανίζεται θετικός, αλλά στην τελευταία του επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία για να απαντήσει, καθώς φαίνεται πως περιμένει κάτι από την ισπανική αγορά.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως αξίζει τον κόπο να περιμένουν τον Μασούντ έχοντας έτοιμη εναλλακτική λύση. Αυτή ακούει στο όνομα Άντραζ Κιρμ, καθώς ο Σλοβένος εξτρέμ είναι έτοιμος να συμφωνήσει και περιμένει ειδοποίηση της «Ένωσης». Φυσικά και ο 29χρονος άσος δεν θα είναι για πολλές μέρες ακόμη στην αναμονή.

Αναμονή για Τζεμπούρ

Πιθανότατα μέσα στη μέρα να καταφέρει να εξασφαλίσει ο Ράφικ Τζεμπούρ την ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ. Εφόσον αυτό συμβεί, ο Αλγερινός φορ θα επιδιώξει συνάντηση με την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ίδιος είναι απόλυτα θετικός στο να επιστρέψει και να αγωνιστεί στη Football League, αρκεί να ικανοποιηθεί σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου.

Όσον αφορά στις φήμες από την Ισπανία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Χαβιέρ Πορτίγιο, δεν επιβεβαιώνονται. Πιθανότατα ο κάποτε φορ της Ρεάλ Μαδρίτης να προτάθηκε και απλώς να εξετάστηκε από την «Ένωση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: