Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Δριμύτατο κατηγορώ από Ρομάριο!!

Ο Ρομάριο κατέκρινε πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν οδηγήσει το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας σε διαρκή πτώση με αποκορύφωμα το διασυρμό από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δριμύτατο κατηγορώ από Ρομάριο
Ο Ρομάριο ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στο διεφθαρμένο χώρο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου κατηγορώντας την ομοσπονδία και τους συλλόγους για ανηθικότητα και την κυβέρνηση της Βραζιλίας για ανοχή.

Με επιστολή του, ο άνθρωπος που το 1994 οδήγησε τη «σελεσάο» στην κορυφή του κόσμου και πλέον ασχολείται ως βουλευτής με τα κοινά, μίλησε για ένα «σάπιο» κατεστημένο που καταστρέφει το αγαπημένο σπορ των συμπατριωτών του.

«Το ποδόσφαιρό μας υποβαθμίζεται εδώ και χρόνια και βιώνουμε μία μεγάλη κρίση στο αγαπημένο μας σπορ. Πιστεύετε πως αυτό είναι λάθος μόνο των παικτών και του Σολάρι. Με τίποτα. Η ομοσπονδία διοικείται από κλέφτες και διεφθαρμένους. Το λέω εδώ και χρόνια, μια διεφθαρμένη διοίκηση ελέγχει τα πάντα και χρησιμοποιεί τη σημαία μας, τα χρώματά μας, τον ύμνο μας και τους παίκτες μας. Μην ξεγελιέστε, το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες και αφορά ποτάμια από χρήματα. Δεν είχα ποτέ τη βοήθεια της κυβέρνησης, παρότι ζήτησα να κάνει έρευνα στην ομοσπονδία. Και οι σύλλογοι είναι υπεύθυνοι για την κρίση. Όλα αυτά καταστρέφουν το ποδόσφαιρό μας. Θα δώσουμε το τρόπαιο σε μια άλλη ομάδα κι εμείς θα μείνουμε να χρεωθούμε τα στάδιά μας και μηδενική κληρονομιά. Σε άυλο επίπεδο δείξαμε στον κόσμο ότι παρά τα προβλήματά μας παραμένουμε χαρούμενοι άνθρωποι. Αυτό το Κύπελλο θα είναι για μας το Κύπελλο της ντροπής», έγραψε ο Ρομάριο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: