Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

«Τίτλους και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ»

Ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ έψαχνε ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και πάλι τίτλους και για το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει και πάλι στην Ευρώπη.

«Τίτλους και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ»
Ο Ραζβάν Ρατς ήταν ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που μίλησαν κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Οστερμπεεκ, με ενδιάμεση στάση το Ντίσελντορφ. Ο Ρουμάνος μπακ αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που στην υπογραφή του συμβολαίου του και τόνισε ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και πως η αναμονή που σημειώθηκε, οφείλεται στους δικηγόρους.

Επιπλέον, εμφανίστηκε χαρούμενος που θα διεκδικήσει και πάλι τίτλους και που θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε ευρωπαϊκά ματς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έψαχνα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Το έχω πει ξανά πως ο ΠΑΟΚ μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ξανά στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Ο ΠΑΟΚ μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσω ξανά τίτλους. Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό για μένα, να είμαι δηλαδή σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους και θα παίζει στην Ευρώπη. Υπάρχει ένα καλό πρόζεκτ στην ομάδα με την παρουσία του κ. Σαββίδη και είμαι χαρούμενος».

Για το γεγονός ότι καθυστέρησε να υπογράψει, σχολίασε: «Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Είχαμε μία συμφωνία εξ αρχής με τον κ. Βρύζα, υπήρξαν κάποιες διαφορές αλλά ήταν θέματα των δικηγόρων τα οποία λύθηκαν».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Αισθάνομαι και εγώ νέος παρά το ότι είμαι 33 χρονών. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα, η αλήθεια είναι πως νιώθω όπως όλοι, μέλος της ομάδας».

Για τις συμβουλές του Λάζαρ: «Το ότι είμαι εδώ, σημαίνει πως μου είπε μόνο καλά πράγματα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: