Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Συνάντηση ναι, απόφαση όχι για Λεμπρόν!!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της Χιτ, Πατ Ράιλι, αλλά δεν ανακοίνωσε ακόμη την απόφασή του, την οποία περιμένει και ο Κρις Μπος.

Συνάντηση ναι, απόφαση όχι για Λεμπρόν
Η ώρα της απόφασης πλησιάζει, αλλά δεν ήρθε ακόμη για τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της Χιτ, Πατ Ράιλι, στο Λας Βέγκας. Στη συνάντηση που διήρκεσε περίπου μια ώρα, η πλευρά του Μαϊάμι αναμενόταν να παρουσιάσει στον 29χρονο άσο την πρότασή της, τόσο όσον αφορά στο συμβόλαιό του, όσο και στα σχέδια για τη στελέχωση του ρόστερ, που ενισχύθηκε με τους Ντάνι Γκρέιντζερ και Τζος ΜακΡόμπερτς.

Ο Λεμπρόν αποχώρησε χωρίς να δώσει απάντηση, προφανώς γιατί ήθελε χρόνο να μιλήσει με την οικογένειά του. Την προσεχή Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στη Βραζιλία για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πιθανώς η απόφασή του να ανακοινωθεί μέχρι τότε. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως βρίσκεται μεταξύ Χιτ και Καβαλίερς, με την επιστροφή του στην πρώτη του ομάδα στο ΝΒΑ να μοιάζει πάρα πολύ πιθανή.

Την απόφαση του Λεμπρόν φαίνεται πως περιμένει και ο Κρις Μπος, καθώς αν αποχωρήσει από το Μαϊάμι θα τον ακολουθήσει κι αυτός έχοντας πρόταση 88 εκατ. δολαρίων από τους Ρόκετς για τετραετές συμβόλαιο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: