Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Πάει να τους… φέρει!!

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο Νίκος Νταμπίζας για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του Γκόρντον Σίλντενφελντ και την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Ιταλία για τον Φάουστο Ρόσι. Άλλες τρεις ομάδες για Καπίνο.

Πάει να τους… φέρει
Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην απόκτηση του στόπερ είναι ο χρόνος, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας κυλά χωρίς αυτόν στο ρόστερ κι εφόσον τελικά ΔΕΝ είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο διάδοχος θα χρειαστεί εύλογο χρόνο προσαρμογής και δύσκολα θα είναι έτοιμος στα τέλη Ιουλίου για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League.

Φαίνεται, πάντως, πως το θέμα του Κροάτη αμυντικού θα έχει αίσιο τέλος. Τόσο ο «Σίφο» όσο και η Ντιναμό Μόσχας έδωσαν διαβεβαιώσεις πως η ελευθέρας του ποδοσφαιριστή θα δοθεί και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται το θέμα να κλείσει θετικά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νταμπίζας είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα για να επιταχύνει τις διαδικασίες και να βεβαιωθεί πως όλα θα πάνε καλά. Και ούτε να σκέφτονται δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό πως κάτι θα πάει στραβά, καθώς σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύουν να χάσουν τους δύο αμυντικούς που έχουν stand by σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον 29χρονο άσο.

Από εκεί κι έπειτα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα για απευθείας επαφές με τη Γιουβέντους για τον Φάουστο Ρόσι. Οι «πράσινοι» καλύπτουν τις απαιτήσεις της ομάδας του Τορίνο και ο μόνος φόβος τους είναι μήπως κάποια ομάδα με μεγάλο «πορτοφόλι» από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά για τον Ιταλό μέσο.

Αναφορικά με τον Μεντί Αμπέντ, ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε μαζί του και ο Αλγερινός μέσος δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του μήνα (το αργότερο) θα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το «ναι» της Νιούκαστλ για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, χωρίς να είναι γνωστό υπό ποιο καθεστώς.

Τέλος, αναφορικά με τον Στέφανο Καπίνο, άλλες τρεις ομάδες του εξωτερικού-γράφτηκε ήδη για τη Μάιντς-έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και μάλιστα προσφέρουν χρήματα ανάλογα με εκείνα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (περί τα 2 εκατ. ευρώ). Εφόσον συμφωνήσει με κάποια εκ των τριών και ο ίδιος ο παίκτης, ο Παναθηναϊκός θα συναινέσει στην πώλησή του και θα κινηθεί για αντικαταστάτη έχοντας ήδη κάνει τις επαφές του.

*Το Σάββατο (12/7) θα δώσει ο Παναθηναϊκός το δεύτερο και τελευταίου του φιλικό επί πολωνικού εδάφους, απέναντι στη Λέγκια Γκντανσκ. Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στη βάση της την Κυριακή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: