Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Έμαθε τον θάνατο του άντρα της, από tweet του Σιμεόνε!! (pic)

Άσχημα φέρθηκε η μοίρα στη σύζυγο του Χόρχε Λόπες, του δημοσιογράφου που πέθανε στη Βραζιλία, καθώς έμαθε πως ο άντρας της είναι νεκρός από συλλυπητήριο tweet του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έμαθε τον θάνατο του άντρα της, από tweet του Σιμεόνε! (pic)
Πριν από λίγες μέρες ο απεσταλμένος της αργεντίνικης «Ole» σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, σοκάροντας τη χώρα αλλά και όλο τον πλανήτη. Το απίστευτο είναι πως η γυναίκα του δεν έμαθε το δυστύχημα από την αστυνομία ή τους ανθρώπους που ήταν μαζί με άντρα της στη Βραζιλία, αλλά από το twitter!

Ο Ντιέγκο Σιμέονε έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένεια του αδικοχαμένου του Χόρχε Λόπες και αυτό το tweet έφερε τα άσχημα μαντάτα στην Βερόνικα Μπρουνάτι.

«Δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, αλλά ήταν φίλος. Πονάει πολύ ο χαμός του. Τα συλλυπητήρια μου στη σύζυγό του, Βερόνικα Μπρουνάτι και την οικογένεια του», έγραψε στη προσωπική του σελίδα ο τεχνικός της Ατλέτικο.

Diego Pablo Simeone         @Simeone
No sólo se fue un gran periodista, se fue también un amigo. Mucho dolor. Mis condolencias a @verobrunati y familia. DEP Jorge "Topo" López.



Λίγη ώρα μετά η Μπρουνάτι απάντησε: «Όχι. Ντιέγκο μη μου πεις. Σας παρακαλώ κάποιος να με καλέσει, είμαι στο ξενοδοχείο στο Σάο Πάουλο»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: