Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ντίνας: «Να δείξουμε την δουλειά μας»

Θετικό ήταν πρόσημο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Θανάση Ντίνα. «Να δείξω ότι αξίζω», είπε για τους προσωπικούς του στόχους.

Ντίνας: «Να δείξουμε την δουλειά μας»
Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Άκρα Γκντίνια έμεινε ο Θανάσης Ντίνας.

Ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις. Παράλληλα, αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους τόνισε πως πρέπει να δώσει απαντήσεις για την αξία του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Σίγουρα δείξαμε θετικά δείγματα σε μεγάλο βαθμό. Είναι απλά φιλικό προετοιμασίας. Προσπαθούμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο τέλος του μήνα και να βγάλουμε καλό πρόσωπο. Να βγάλουμε αυτό που δουλεύουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».
Για την προετοιμασία: «Έχω ξαναπεί ότι όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε σε μεγαλύτερη ένταση, ελπίζουμε να βγει και στο γήπεδο».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και να δείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν θα βάζουμε ποτέ ταμπέλες. Θα προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: