Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

«Όχι» και πάλι από Κλάους!!

Άκαρπη ήταν και η νέα συνάντηση Βρύζα-Αθανασιάδη για το συμβόλαιο του 25χρονου φορ. Πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για Κουλούρη. Προχωράει… πίστα ο ΠΑΟΚ. Αγωνία για CAS.

«Όχι» και πάλι από Κλάους
Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε βήμα μπροστά, ούτε ο Κλάους βήμα πίσω και οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν.

Ο Ζήσης Βρύζας κάλεσε την Τετάρτη στο γραφείο του τον Στέφανο-Κλάους Αθανασιάδη για να μιλήσουν για το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ του ζήτησε να υπογράψει, αλλά αυτός δεν το έκανε. Ουσιαστικά, δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση συγκριτικά με την πρώτη επίσημη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές για το συγκεκριμένο θέμα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρότεινε και πάλι τετραετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο παίκτης ζητάει περισσότερα.

Ο Βρύζας ανέφερε στον Αθανασιάδη ότι επιθυμία και εντολή του Ιβάν Σαββίδη είναι να κλείσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση και ο 25χρονος φορ τόνισε πως τότε θα πρέπει να οριστεί ραντεβού του ίδιου με τον μεγαλομέτοχο, που δεν βρίσκεται πάντως στην Ελλάδα.

Θέλουν περισσότερα

Πρόταση γερμανικής ομάδας ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ευθύμη Κουλούρη έφερε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, όπως αναφέρει η «Live Sport», αλλά απορρίφθηκε. Ο επιθετικός της Κ-20 που έπαιξε τη σεζόν που έφυγε και κάποια παιχνίδια με την πρώτη ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, χαρίζοντας τη νίκη επί της Καλλονής έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων. Ο παίκτης κοστολογείται ακριβότερα και θεωρούν ότι αν περιμένουν, τουλάχιστον έναν χρόνο, πως θα πάρουν αρκετά παραπάνω χρήματα, πουλώντας τον 18χρονο ποδοσφαιριστή.

Σήμερα θα αποφασίσει το CAS για το αν είναι αρμόδιο να δικάσει την του ΠΑΟΚ σχετικά με την τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα play-off της αγωνιστικής περιόδου που έφυγε. Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης θα δώσει το παρών στην έδρα του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου, στη Λωζάννη και θα προσπαθήσει, μαζί με τον Ελβετό συνάδελφο του να πείσει για το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναμονή για CAS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί από το μίνι-πρωτάθλημα που του αφαιρέθηκαν λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, για να πάρει τη θέση του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Στις 10:10 Π.Μ. αναχωρεί η αποστολή για το Ντίσελντορφ και από εκεί θα πάει στο Οστερμπεεκ της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει για επόμενες 17 ημέρες, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: