Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κοτσόλης: «Να δίνουμε την ψυχή μας»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας εμφανίστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο οικογενειακό κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

Κοτσόλης: «Να δίνουμε την ψυχή μας»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Άκρα Γκντίνια δήλωσε ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των «πράσινων», μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και στο πάθος που πρέπει να δείξουν όλοι οι παίκτες για να έρθουν οι επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είχαμε σε γενικές γραμμές καλή εικόνα. Ο προπονητής μπόρεσε να βγάλει συμπεράσματα. Δουλεύουμε σε υψηλή ένταση. Έχουμε ομοιογένεια. Όλα τα παιδιά ήμασταν και πέρσι μαζί. Έχουμε καλή ανάπτυξη και πολύ καλή χημεία».

Για την κλήρωση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αυτό που μας απασχολεί είναι να βρεθεί η ομάδα στην καλύτερη κατάσταση. Δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο αλλά να είμαστε σε καλή κατάσταση».
Για την προετοιμασία: «Δουλεύουμε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, αν δεν έχεις κάνει το ειδικό πρόγραμμα στις διακοπές αντιμετωπίζεις δυσκολίες».
Για το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα: «Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις. Είναι από τα στοιχεία που ώθησαν την ομάδα να κάνει καλή πορεία. Είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να παραμείνουμε. Μόνο έτσι θα σταθούμε επάξια».

Για τους στόχους: «Να περιμένει αυτό που περίμενε και πέρσι. Να δίνει η ομάδα και την ψυχή της στο γήπεδο για να πάρει τη νίκη»

Για τα προγνωστικά του για Μουντιάλ: «Μετά το χθεσινό παιχνίδι είναι ριψοκίνδυνη οποιαδήποτε πρόβλεψη. Είναι σοκαριστικό αυτό που βίωσαν οι Βραζιλιάνοι. Λατρεύουν το ποδόσφαιρο σαν θρησκεία και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: