Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αναστασίου: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ικανοποιημένος, κυρίως από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 1-0 επί της Άρκα Γκντίνια.

Αναστασίου: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»
Μόνο το πρώτο ημίχρονο κράτησε ο Γιάννης Αναστασίου, σύμφωνα με όσα είπε μετά τη νίκη (1-0) του Παναθηναϊκού επί της Άρκα Γκντίνια, στο πρώτο φιλικό της χρονιάς. Επίσης, στον προπονητή των «πρασίνων» άρεσα τα τρεξίματα, η ενέργεια και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, λέγοντας πως η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο.

«Ήταν το πρώτο φιλικό, μετά από δύο μήνες που είχαμε να παίξαμε. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Το σημαντικό για μένα είναι να κάνουμε πράγματα, που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε στην αρχή, όμως όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα λυνόταν. Με βάση τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Κρατάω ότι βγάλαμε τρεξίματα, ενέργεια και διάθεση», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου και πρόσθεσε με το τι δεν του άρεσε από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού:

«Το πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε με ένα διαφορετικό σύστημα με διάφορα νέα παιδιά στην άμυνα. Θέλαμε να δούμε πως θα διαχειριστούμε το παιχνίδι με τα νέα παιδιά. Στην αρχή δεν είχαμε καλές αποστάσεις και δεν κερδίσαμε δεύτερη μπαλιά. Επίσης, ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή γιατί είχαμε κακή επικοινωνία. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και βελτιωθήκαμε».

Για την φυσική κατάσταση των παικτών του: «Εμείς προσπαθήσαμε το καλοκαίρι, να δώσουμε χρόνο να ξεκουραστούν τα παιδιά, με διακοπές περίπου 5,5 εβδομάδες. Γι’ αυτό τους δώσαμε ένα πρόγραμμα, ώστε να έρθουν στην προετοιμασία σε ένα βαθμό ετοιμότητας, καθώς τους είχαμε πει πως οι προπονήσεις θα είναι επίπονες. Όμως, τα παιδιά ήρθαν καλά από τις διακοπές τους και η ομάδα είχε δυνάμεις και τρεξίματα σήμερα. Θα βελτιωθούμε. Σίγουρα ήταν δύσκολο για πρώτο φιλικό και φυσικά να είναι λίγο βαριά τα πόδια τους ακόμα. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για να καταλήξει: «Είμαστε ένα γκρουπ από 24 παίκτες, όπου δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στη δύναμη και την ταχύτητα. Θέλουμε, όμως, να βελτιωθούμε αρκετά στο τακτικό κομμάτι. Γι’ αυτό δεν μου άρεσε τόσο πολύ το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω σε λίγο χρόνο, όπου θα έχουμε δώσει και άλλα δύο φιλικά, η ομάδα θα είναι όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: