Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο τριπλός ρόλος του Κούη στον Άρη!!

Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Ντίνου Κούη στον Άρη, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία μαζί του και όπως γνωστοποιήθηκε θα έχει τριπλό ρόλο στους «κίτρινους». «Επέστρεψα στο σπίτι μου», ανέφερε.

Ο τριπλός ρόλος του Κούη στον Άρη
Γεγονός είναι πλέον η επιστροφή στον Άρη, του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, Ντίνου Κούη. Ουσιαστικά τα είχε βρει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη από την περασμένη Πέμπτη, αλλά σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία και έγινε επίσημη ενημέρωση για τον ρόλο που θα έχει.

Ο πρώην μέσος των «κιτρίνων» αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου της διοίκησης και εκπροσώπου στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές, ενώ θα έχει και την ευθύνη της οργάνωσης των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου» και «πρέπει να είμαστε ενωμένοι», ήταν οι σημαντικότερες ατάκες στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

inner

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Ντίνος Κούης επέστρεψε στον ΑΡΗ!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Ντίνου Κούη στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας.

Η συμφωνία με τον πρώτο σκόρερ (143 γκολ) και πρώτο σε συμμετοχές (473) στην ιστορία του ΑΡΗ (στην ομάδα μας αγωνίστηκε από το 1974 μέχρι το 1991, ενώ φόρεσε και 33 φορές την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και πέτυχε 8 γκολ) ολοκληρώθηκε μετά την συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Στεφανίδη.

Ο Ντίνος Κούης αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου της διοίκησης και εκπροσώπου στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές, ενώ θα έχει και την ευθύνη της οργάνωσης των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Ο Ντίνος Κούης ανέφερε: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, καθώς στον Άρη πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», είπε στο ξεκίνημα της δήλωσής του και συμπλήρωσε:

«Ο Άρης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Δυστυχώς η συμπλήρωση των 100 χρόνων δεν βρίσκει τον Σύλλογο στη θέση που του αρμόζει.

Για το λόγο αυτό όλοι μαζί, ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα για να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να επιστρέψει στο φυσικό της χώρο
».

Και κατέληξε: «Προσωπικά δεν θα μπορούσα να μην συμμετάσχω σε αυτό το προσκλητήριο συστράτευσης και να βοηθήσω με τις δικές μου δυνάμεις αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Ο ΑΡΗΣ μας χρειάζεται στα δύσκολα.

Όμως αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: