Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Για Ρόσι και αντι-Καπίνο!!

Μέχρι τις 20 Ιουλίου επιθυμούν στον Παναθηναϊκό να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Στέφανου Καπίνο, ενώ την ίδια ώρα θα παλέψουν για να κάνουν δικό τους τον Φαούστο Ρόσι και περιμένουν για Αμπέντ.

Για Ρόσι και αντι-Καπίνο
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γκόρντον Σίλντνεφελντ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον κινείται για να κλείσει τα υπόλοιπα ανοιχτά «μέτωπα».

Σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους» παραμένει ο Φάουστο Ρόσι για τον οποίο, σύμφωνα με τη SportDay, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη Γιουβέντους και τον Ιταλό χαφ.

Πρόκειται για δύσκολη υπόθεση, αλλά στο «τριφύλλι» εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον 24χρονο χαφ.

Ωστόσο, αν οι ιθύνοντες του συλλόγου διαπιστώσουν ότι πάει να χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού ο Αναστασίου θέλει σύντομα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, θα προχωρήσουν για άλλη λύση.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί η συγκεκριμένη υπόθεση να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ που εκτιμά ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει καταφέρει να πάρει το «Ο.Κ.» της Νιούκαστλ για να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Στέφανου Καπίνο από τη Μάιντς και οι «πράσινοι» συζητούν ήδη για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα προέρχεται από το εξωτερικό και ελπίζουν ότι σύντομα θα έχουν θετική εξέλιξη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: