Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Μια… ανάσα από Μολό!!

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Νανσί για τον δανεισμό του Γιοάν Μολό, με μοναδικό «αγκάθι» να αποτελεί η οψιόν αγοράς του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Μια… ανάσα από Μολό
Κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφή του μετά τον Γκολάσα και τον Ρατς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Νανσί για τον δανεισμό του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον σέντερ φορ.

Η μοναδική διαφορά, η οποία δεν είναι ικανή να ναυαγήσει τις διαπραγματεύσεις, είναι η οψιόν αγοράς του 25χρονου παίκτη, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» προτείνει μισό εκατ. ευρώ λιγότερο από τα 2 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο γαλλικός σύλλογος.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο παίκτης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και αφότου υπογράψει θα πάει στην Ολλανδία για να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη ή θα πάει κατευθείαν στο Ούστερμπεκ.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: