Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αναστασιάδης: «Αν περάσεις κι εμένα με αυτή την ντρίμπλα, θα αυτοκτονήσω»

Το ρεσιτάλ ατάκας στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία συνεχίζει καθημερινά ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός «εξερράγη» όταν ο Πόποβιτς πέρασε με (ίδια) ντρίμπλα τους συμπαίκτες του.

Αναστασιάδης: «Αν περάσεις κι εμένα με αυτή την ντρίμπλα, θα αυτοκτονήσω»
Δυο πράγματα είναι πανελληνίως γνωστά για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Η βαθιά πίστη του στο Θεό και οι φοβερές ατάκες του. Ε, το δεύτερο το επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Έλληνας προπονητής είδε τον Δημήτρη Πόποβιτς να ντριμπλάρει τους συμπαίκτες του με μια κίνηση που χρησιμοποιεί συχνά.

Αφού τους είπε λοιπόν ότι «δέκα μέρες σας κάνει το ίδιο πράγμα και σας περνάει» και αναρωτήθηκε «δεν μπορείτε να καταλάβετε την προσποίηση», γύρισε στο νεαρό και του είπε: «Κάν’ το σ’ εμένα και παρόλο που είμαι 61 χρονών, αν με περάσεις, θ’ αυτοκτονήσω».

Πέρα απ’ αυτό όμως, ο Αναστασιάδης χρησιμοποίησε χαρακτηριστικές εκφράσεις και σε άλλες στιγμές της προπόνησης, ζητώντας «να φωνάζετε, να μαλώνετε, θέλω ένταση» και αναφερόμενος στην ταχύτητα του σύγχρονου ποδοσφαίρου με τη φράση «πλέον χρειάζεται να τρέξεις με Φεράρι και στην εποχή μου πηγαίναμε με Fiat 126».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: