Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

«Πόρτα» για Λέτο!!

Απέτυχε η προσπάθεια της Ελλάς Βερόνα να γίνει ακόμα πιο… ελληνική! Η Κατάνια είπε «όχι» σε πρόταση για τον Σεμπάστιαν Λέτο, την ώρα που για τον Αργεντινό φέρεται να ενδιαφέρεται και η Νάπολι!

«Πόρτα» για Λέτο!
Να επιβεβαιώσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το πρώτο συνθετικό του ονόματός της προσπάθησε η Ελλάς Βερόνα, αλλά δεν τα κατάφερε (τουλάχιστον σε πρώτη φάση)!

Η ομάδα των Μόρα και Χριστοδουλόπουλου... χτύπησε την πόρτα της Κατάνια (που υποβιβάστηκε) για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Η πρόταση -σύμφωνα με τους Ιταλούς- έφτασε περίπου τα 2 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο το σύλλογο του Αργεντινού άσου που ψάχνει περισσότερα χρήματα!

Κι όλα αυτά την ώρα που η Νάπολι παρουσιάζεται εξίσου να ενδιαφέρεται για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού. Κι ο συνδετικός κρίκος αυτού του... φλερτ είναι ο Ράφα Μπετίνεθ που γνωρίζει τον Λέτο απ' το κοινό τους πέρασμα στη Λίβερπουλ κι ενδεχομένως να υπάρξει κάτι επίσημο το προσεχές διάστημα, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει απλώς φημολογία σχετικά με τους Ναπολιτάνους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: