Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα!

Προπονήσεις «τέλος» στο EMILEON και από το μεσημέρι της Δευτέρα, ο Παναιτωλικός θα βρίσκεται στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Τώρα… αρχίζουν τα δύσκολα
Κατά τις 10 το πρωί είχε προγραμματιστεί η σημερινή αναχώρηση του Παναιτωλικού από το Αγρίνιο με προορισμό το Καρπενήσι για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τέλη Ιουνίου, τα «καναρίνια» έχυσαν τον πρώτο τους ιδρώτα στο EMILEON για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας τους και τώρα ήρθε η στιγμή για να πιάσουν… πραγματική δουλειά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Άλβες, Γοδόι, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Κάπελ, Κολοβούρης, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Μαλεζάς, Μαρτίνες, Μήλιος, Μπεχαράνο, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ράφαελ, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος. Επίσης είκοσι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20, οι Δημουλάς, Ζαρκάδας, Κολοκοτρώνης, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας και ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος.

Κατά την παρουσία του στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα μείνει στο ξενοδοχείο «Montana», ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται πως μαζί του για λίγες μέρες θα μένει και η Εθνική μπάσκετ.

Η πρώτη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Απόντας θα είναι ο Νταμιάν Μπελόν, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αντιθέτως, την Τρίτη θα ενσωματωθεί κανονικά στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας, Ουίλιαμ Ετζενγκέλε ο οποίος θα πραγματοποιήσει την δεύτερη θητεία του στην ομάδα μετά από την περίοδο 2010-2012.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: