Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ρεκόρ με Σίγκουρτσον η Κρίσταλ Πάλας!!

Σε συμφωνία με την Τότεναμ ήρθε η Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γκίλφι Σίγκουρτσον έναντι 10 εκατ. ευρώ, η οποία θα είναι και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Ρεκόρ με Σίγκουρτσον η Κρίσταλ Πάλας
Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Κρίσταλ Πάλας που τα έχει βρει σε όλα με την Τότεναμ, για να αποκτήσει τον Γκίλφι Σίγκουρτσον ενόψει της νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως οι «αετοί» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο μέσο, την οποία έχουν αποδεχθεί τα «σπιρούνια» και πλέον απομένει μόνο η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί εν τέλει η μετακίνηση αυτή, θα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Καιρό τώρα ακουγόταν πως ο Ισλανδός διεθνής ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου της Τότεναμ φέτος το καλοκαίρι, με το όνομά του να είχε συνδεθεί με την Σουόνσι όπου είχε αγωνισθεί ως δανεικός από την Χόφενχαϊμ για ένα εξάμηνο το 2012.

Να θυμίσουμε πως η Τότεναμ απέκτησε τον Σίγκουρτσον έναντι 10 εκατ. ευρώ από την γερμανική ομάδα. Στην σεζόν που μας πέρασε, βρήκε δίχτυα πέντε φορές σε 25 παιχνίδια που αγωνίστηκε συνολικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: