Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλει back to back ο Πάρκερ!

Ικανή να κατακτήσει για δεύτερη σερί φορά το EuroBasket είναι η εθνική Γαλλίας, σύμφωνα με τον Τόνι Πάρκερ. «Υπερήφανος για τα παιδιά», δήλωσε για τους… χάλκινους διεθνείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλει back to back ο Πάρκερ
Ουκ ολίγες είναι οι φορές που ο Τόνι Πάρκερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί μπροστά στο γαλλικό κοινό για το EuroBasket 2015. Πλέον το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω…

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «RMC», ο 32χρονος γκαρντ των Σπερς υποστήριξε πως οι «τρικολόρ» μπορούν να φτάσουν ψηλά στην ερχόμενη διοργάνωση, εφόσον εκμεταλλευτούν τα πεπραγμένα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επιπλέον, παραδέχτηκε πως μπορεί να ήταν μακριά το σώμα του, η ψυχή του όμως βρισκόταν στην Ισπανία και χάρηκε μαζί με τους διεθνείς της Γαλλίας το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμουν σε επαφή σχεδόν με όλους του παίκτες μετά από κάθε παιχνίδι και κυρίως με τον Νικολά Μπατούμ, τον Μπορίς Ντιαό και τον Έντουιν Τζάκσον».

«Μίλησα με τον Βενσάν Κολέ (προπονητής) και τους βοηθούς του σχετικά με την στρατηγική της ομάδας, αισθάνθηκα λες και ήμουν εκεί, μοιραστήκαμε πολλά, με ρώτησαν για συμβουλές».

«Ένιωσα περίεργα που είδα την ομάδα μου να παίζει χωρίς εμένα, αλλά θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

«Ήμουν πολύ υπερήφανος γι’ αυτούς. Πολλοί πίστευαν πως δε θα πετύχαιναν τίποτα, αλλά η νίκη ενάντια στην Ισπανία στα προημιτελικά που είναι μια από τις σημαντικότερες της ιστορίας μας, έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να κατακτήσουμε το χάλκινο μετάλλιο, που είναι το πρώτο μας σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

«Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο EuroBasket του χρόνου που γίνεται στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: