Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Φαβορί; Απόδειξε το!

Τον τίτλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει ο ΠΑΟΚ στον σημερινό αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ, στην 1η αγωνιστική για τους ομίλους του Europa League. Πώς θα παρατάξει την ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Φαβορί; Απόδειξε το!
Τον στόχο του ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο φετινό Europa League έθεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγες ώρες πριν από το αποψινό παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης (22:05, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Φαινομενικά οι Λευκορώσοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα του 11ου ομίλου, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο και αυτό πρέπει να κάνουν απόψε οι Θεσσαλονικείς.

Άλλωστε, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει να επιδείξει σπουδαίες νίκες σε σαφώς ποιοτικότερες ομάδες από εκείνη του συλλόγου του Μινσκ. Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα, αρχής γεννωμένης από το 4-0 με τη Ζίμπρου.

Σημαντικό ρόλο, επίσης, θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος είχε απουσίασε από τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος και «διψάει» να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι η UEFA έχει στραμμένη την προσοχή της στην Τούμπα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι χθες τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για 2 πυρσούς, 3 κροτίδες, ένα μηχάνημα λέιζερ και για τον κόσμο που καθόταν σε ορισμένα διαζώματα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τους Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Γκολάσα. Έτσι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα και Ρατς.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Τζιόλης, με τους Μακ και Σαλπιγγίδη στα Πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Περέιρα, εφόσον ο τελευταίος δεν προφυλαχθεί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Μάρτενς, Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Τζανδάρης και Παπαδόπουλος.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζουραβέλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Γκούτορ, Κοντσεβόι, Μπαγκουρά, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς και ο παλιός γνώριμός μας από τον Άρη, Ουντότζι.

Το άλλο ματς του ομίλου είναι το Φιορεντίνα-Γκινγκάμπ, ενώ την άλλη αγωνιστική (2/10) ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Γαλλία και οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν τους Λευκορώσους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: