Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Να ξέρουν όλοι τι τους γίνεται»

θεόδωρος-σιμόπουλος-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Γιώργου Γαλανού, Θόδωρος Σιμόπουλος. Μίλησε μεταξύ άλλων για το μνημόνιο το οποίο εξετάζουν οι άνθρωποι του προέδρου του Άρη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Σιμόπουλος:
Για την συμπαράσταση που υπάρχει από τον κόσμο του Άρη:
“Η συμπαράσταση είναι συγκλονιστική και υπάρχει μια δυναμική που δίνει ώθηση στην ομάδα να προχωρήσει στο σχεδιασμό. Όλα αυτά είναι μέσα στα πλαίσια των όσων είχε δηλώσει ο κ. Γαλανός εξαρχής. Βέβαια, πλέον γίνονται είδηση και τα αυτονόητα”.
Για το μνημόνιο:
“Είναι ένα κείμενο που θα το μελετήσουμε και αύριο θα συζητήσουμε κάποια θέματα που πρέπει να συζητηθούν και να τροποποιηθούν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα το σχολιάσω όταν αποκρυσταλλωθούν όλα. Η συμφωνία θα αποτυπώσει τα δεδομένα. Πιστεύω πως αύριο θα γίνει τελική κουβέντα και θα υπογραφεί άμεσα. Ο κ. Γαλανός λειτουργεί ήδη αλλά είναι καλό να υπάρχει ένα πλαίσιο συμφωνίας που θα δεσμεύει και τις δύο πλευρές. Να ξέρουν όλοι τι τους γίνεται. Αυτό το είχε παρουσιάσει αρχικά ο κ. Γαλανός που θέλει να έχει διαφάνεια σε όλα. Υπάρχει μια συμφωνία και μια διάθεση για συνεννόηση. Η συμβολή του κ. Γαλανού μέχρι τώρα ήταν άκρως θετική. Αυτό κανείς δεν θέλει να το χάσει”.
Για το αν ενοχλήθηκε ο Γαλανός από τις επαφές με τους Ισπανούς:
“Το ότι ενοχλήθηκε είναι δεδομένο. Δεν θέλω να επανέλθω σε πράγματα που έχουν μείνει πίσω. Δεν είδα κάποια κίνηση από τους υποψήφιους επενδυτές. Η ομάδα βαδίζει για την ‘Α εθνική και ο πιο σοβαρός επενδυτής που θέλει να ασχοληθεί με τα αθλητικά θα δει με καλό μάτι τον Άρη. Όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό της ομάδας”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: