Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τσερτσέσοφ: «O Παναθηναϊκός θα έχει το πρόβλημα»

Στην πίεση και το άγχος που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς του Europa League αναφέρθηκε ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ο οποίος χαρακτήρισε τους «πράσινους» φαβορί.

Τσερτσέσοφ: «O Παναθηναϊκός θα έχει το πρόβλημα»
Στο δύσκολο έργο της Ντιναμό Μόσχας, στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, αναφέρθηκε ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Ο τεχνικός των Ρώσων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, έδωσε στον Παναθηναϊκό τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο, επισήμανε και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν και οι παίκτες του Αναστασίου.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει και χωρίς αυτόν.

Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι: «Ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσουμε όλα μας τα πλάνα. Μετά από την ήττα με την Ζενίτ, σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν αλλά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Βαλμπουενά: «Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση για τον ποδοσφαιριστή. Διαθέτουμε, όμως, έμπειρους παίκτες με ποιότητα και αύριο θα αποφασίσουμε ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη».

Για τον Σίλντενφελντ: «Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Δεν νομίζω πως αυτή η σχέση μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι».

Για το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα: «Είναι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Εύρωπη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και νομίζω δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει ο Παναθηναϊκός, θα έχει το άγχος. Αυτό, όμως, δεν μας απασχολεί».

Για την Αρχαία Ελλάδα και ποιον γνωρίζει: «Τον ποιητή Σολωμό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, παίζει στην έδρα του και έχει και εμπειρία. Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών αύριο στον αγώνα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: