Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Η Ατλέτικο υποτίμησε τον Ολυμπιακό»

Για τη νίκη του Ολυμπιακού, τους παίκτες, την Ατλέτικο, την Μάλμε και την… επόμενη ημέρα αναφέρθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Διαβάστε τα όσα είπε.

«Η Ατλέτικο υποτίμησε τον Ολυμπιακό»
Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο, για τους παίκτες, την προσεχή αντίπαλο Μάλμε, για τους ανέτοιμος Μήτρογλου Μανιάτη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πιο έτοιμη ομάδα από τον Ολυμπιακό και το μειονέκτημα του ήταν ότι είχε μια καινούργια ομάδα. Βλέπαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό και ότι ο Μίτσελ δεν μπορούσε να μοντάρει όπως ήθελε. Στα παιχνίδια της η Ατλέτικο δεχόταν δύσκολα γκολ, αλλά και δύσκολα έβαζε. Ο Μάντζουκιτς δεν είναι Ντιέγκο Κόστα. Μπορεί να βάλει εύκολα γκολ με κεφαλιές, κοντά στις πτέρυγες, αλλά δεν έχει τι κίνηση του Κόστα. Η Ατλέτικο σίγουρα ξεγελάστηκε από τη νίκη της επί της Ρεάλ. Ήρθε με το σκεπτικό πως αν δεν κερδίσω, θα πάρω την ισοπαλία»

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ατλέτικο: «Το στυλ της είναι να παίζει με αντεπιθέσεις. Ο Ανσάλντι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν είναι όμως Χουανφράν. Δεν έχει την εκρηκτικότητα του αν και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Για το τι έκανε λάθος η Ατλέτικο: «Χτες έκανε πάρα πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός δε μετέφερε τη μπάλα στον αέρα και αυτό ήταν σωστό. Γιατί η Ατλέτικο έχει ψηλούς αμυντικούς που είναι πολύ καλή στον αέρα».

Για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού: «Ο Ρομπέρτο ήταν σε μεγάλη μέρα και οι τερματοφύλακες σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια χρειάζονται να δηλώνουν παρών. Ήταν σωστός στις επεμβάσεις του».

Για το... κλειδί της νίκης του Ολυμπιακού: «Το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν που νίκησε, βέβαια αυτό δε σημαίνει αφού έχει το πλεονέκτημα ότι προκρίθηκε και όλας. Θα πρέπει να συνεχίσει με καλό ρυθμό, με τακτική και να παίζει με μυαλό γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Για τους καινούργιους παίκτες: «Ο Αμπιντάλ, ο Μποτία και ο Μαζουακού έπαιξαν πρώτη φορά μαζί σε τέτοιο επίπεδο και τα πήγαν εξαιρετικά. Ο Μποτία και ο Μαζουακού που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί τα πήγαν πολύ καλά. Ο Μιλιβόγιεβιτς είναι πολύ καλός παίκτης, έτρεξε πάρα πολλά χιλιόμετρα και ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του. Μάρκαρε σωστά και φάνηκε να ξέρει τον ρόλο του. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά έδειξε ότι είναι χρήσιμος και παιχνίδι με παιχνίδι θα τα πάει καλύτερα».

Για τον Μήτρογλου και τον Μανιάτη: «Ο Μήτρογλου φάνηκε πως πρέπει να δουλέψει και το κατάλαβε και ο ίδιος, όπως και ο Μανιάτης δεν ήταν ο παλιός καλός Μανιάτης, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα βρουν το ρυθμό τους».

Για το αν ο μπορεί να είναι καλύτερος από πέρσι ο Ολυμπιακός: «Είναι νωρίς, μόλις το πρώτο παιχνίδι, όπως και πέρσι που ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά έχασε. Θα πρέπει να κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τη Μάλμε: «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Μάλμε είναι μια ομάδα που κάνει αργά και σωστά βήματα. Αθόρυβα πήρε το πρωτάθλημα και αθόρυβα μπήκε στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: