Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αν είχε Ιμπραΐμοβιτς… και με Ολυμπιακό!! (video)!

Οι Σουηδοί της Μάλμε πολύ θα ήθελαν να είχαν και στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό το παλιό τους αστέρι, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ίσως γι’ αυτό θυμήθηκαν… ξαφνικά τα μαγικά που έκανε με τη φανέλα τους.

Αν είχε Ιμπραΐμοβιτς… και με Ολυμπιακό (video)!
Η Μάλμε κάνει μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια στους ομίλους του Champions League και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πέσουν… αμαχητί. Σε έναν δύσκολο όμιλο, πάντως, αφού έχουν απέναντι τους την Γιουβέντους (έχασαν 2-0), την Ατλέτικο και φυσικά με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στην δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» στην Σουηδία και έχουν θέσει ως στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Και έτσι… ξαφνικά, οι Σουηδοί θυμήθηκαν τον κορυφαίο ίσως ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ από την ομάδα τους. Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Για όσους δεν το θυμούνται ο νυν επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην οποία αγωνιζόταν την περίοδο 1999-2001.

To τηλεοπτικό κανάλι της χώρας θυμήθηκε τα… μαγικά του «Ίμπρα» με την πρώην ομάδα του σαν να ευχόταν να μπορούσε να βοηθήσει τη Μάλμε κόντρα στους Πειραιώτες.

Δείτε το βίντεο:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: