Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Δώνης: «Κερδίζουμε σεβασμό»

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν ο Γιώργος Δώνης με την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην ήττα (1-0) από την Μπαρτσελόνα.

Δώνης: «Κερδίζουμε σεβασμό»
Ο ΑΠΟΕΛ σιγά σιγά κερδίζει όλο και περισσότερο το σεβασμό των μεγάλων του αντιπάλων του, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα (1-0) από την Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας τεχνικός αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνισή τους, τόνισε πως ομάδα του έμεινε πιστή στο πλάνο της.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν λίγα πράγματα στον αντίπαλο. Λειτούργησε το πλάνο που είχαμε, ενώ φτιάξαμε και τις δικές μας ευκαιρίες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η πιο μεγάλη φάση ήταν αυτή του Μαντούκα, όπου μπορούσε να δώσει καλύτερη τελική πάσα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο, όταν είσαι συνέχεια πίσω από την μπάλα. Όμως, θα πρέπει να βάλεις το σώμα και την ψυχή γιατί παίζεις άμυνα κοντά στην περιοχή. Θύμωσα αρκετά στο γκολ που δεχτήκαμε γιατί είμαστε μια ψηλή ομάδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα που έχει μόνο δύο-τρεις ψηλούς. Έπρεπε να το αποφύγουμε το γκολ».

Για τον κόσμο: «Εμείς παίρναμε βοήθεια από τον κόσμο και οι παίκτες έδιναν το έναυσμα. Το πιστεύαμε και θέλαμε να το διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο».

Για τη συνέχεια: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε σεβασμό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχουμε παιχνίδι στην έδρα μας τώρα, όμως δεν μπορούμε να είμαστε σε τόσο αμυντικό πλάνο».

Για το τι θα πει στους παίκτες του: «Τους είπα πολλά πράγματα πριν το παιχνίδι. Τους είπα ότι δεν μπορώ να περιμένω ότι θα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα, όμως τους ζήτησα πίστη και αφοσίωση στο πλάνο και να φτάσουν στα όρια τους για να λειτουργήσει σωστά. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν για να μην θυμούνται αυτό το παιχνίδι ως μια κακή ανάμνηση. Μπράβο στα παιδιά που τα καταφέρανε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: