Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τι Τρίπολη, τι… Πόλη!!

Τη δυναμική που έχει βγάλει στα παιχνίδια του μέσα στην Τρίπολη θέλει να επαναλάβει μέσα στην Πόλη ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Τι Τρίπολη, τι… Πόλη!
Ποιος θα το πίστευε!

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και θέλει απόψε να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο, αφού αντιμετωπίζει την ιδιαίτερα δυνατή Μπεσίκτας για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το ταξίδι των Αρκάδων μετά την Φινλανδία, τη Γερμανία και την Κύπρο συνεχίζεται στην Τουρκία, όπου φιλοδοξούν να επιστρέψουν με ακόμη μία σημαντική επιτυχία στις αποσκευές τους και να κάνουν περισσότερο ξακουστή την Τρίπολη ανά την Ευρώπη.

Άλλωστε, ένας Αρκάς ποτέ δεν τρομάζει από δυσκολίες και αυτό πρέπει να αντιληφθούν οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται από τις απουσίες του Κουρμπέλη και του Τορμένα, αλλά πρόθεσή του είναι η καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βεργέτης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοσίτσκι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλο και Παντελιάδη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μουνάφο και Ουσέρο, με τους Μάσα και Μπακασέτα (ή Μπαντιμπανγκά) που έχουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Ρόλε και ο Πάρα θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Σανκαρέ, Τιε Μπι, Τσοκάνης, Νίκο, Γιαννιώτας και Μπαράλες.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Σλάβεν Μπίλιτς θα χρησιμοποιήσει τους Τόλγκα, Ισμαΐλ, Πέδρο Φράνκο (Σίβοκ), Ερσάν, Μότα, Μετζίπ, Χάντινσον, Γκιοκχάν, Ογκιουζχάμ, Ολτσάι και Μπα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: