Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Παπαδόπουλος: «Κερδίζουν χρόνο οι τραυματίες»

Όταν προγραμματίζεις κάτι και αναβάλλεται, ασφαλώς και δεν πρόκειται για κάτι που αντιμετωπίζεται θετικά. Στον Ηρακλή η αντίδραση του Σπύρου Παπαθανασάκη ήταν χαρακτηριστική, με την τοποθέτηση του μεγαλομετόχου να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Είναι προφανές πάντως πως αυτή η εξέλιξη μπορεί να βγάλει και θετικά στοιχεία για την ομάδα. Κάποια δεδομένα διαφοροποιούνται άλλωστε.

Η «Μ» ζήτησε το σχόλιο του προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου, μετά από την είδηση της απόφασης αναβολής επ’ αορίστον της πρεμιέρας. Φυσικά έχει κυκλοφορήσει πως μια πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου. Ο «κυανόλευκος» τεχνικός επισήμανε πως ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση. Είτε το πρωτάθλημα ξεκινούσε τώρα, είτε ξεκινήσει αργότερα: «Θέλω να ξεκαθαρίσω αρχικά πως όποτε και να παίξουμε τελικά, η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για τον στόχο της, να κερδίσει» υπογράμμισε αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος. Αναλύοντας τα δεδομένα παράλληλα σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως μιλώντας καθαρά αγωνιστικά, υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορούν να προσμετρηθούν στα θετικά. Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως οι δύο ποδοσφαιριστές μας που βρίσκονται στη διαδικασία αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους, Μπαρτολίνι και Μπάμπα, κερδίζουν παραπάνω χρόνο».

Ίσως να προλάβουν

Με τα ισχύοντα δεδομένα πριν από την αναβολή της πρεμιέρας, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι και Μπίνο Μπάμπα θα έχαναν την πρεμιέρα στην Κατερίνη 100%. Ίσως να ήταν έτοιμοι στη 2η ή την 3η αγωνιστική. Πλέον το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμοι στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι ανοικτό και δεν έχει αποκλειστεί.

Καλή εικόνα στα εργομετρικά

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά της ΠΑΕ, τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις τον ποδοσφαιριστών οι οποίοι υποβλήθηκαν στον σχετικό έλεγχο χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Τα αποτελέσματα αυτών αναλύθηκαν από το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή που αποκόμισε θετική εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα λίγες ημέρες πριν από την «είσοδο» της ομάδας σε ρυθμούς πρωταθλήματος.


«Παίζει» για Καλαμαριά

Με τον Εθνικό Σερρών προγραμματίστηκε και αναβλήθηκε τρεις φορές. Δεν είναι υποψήφιος φιλικός αντίπαλος από τη στιγμή που θα τον αντιμετωπίσει ο Ηρακλής στον όμιλο του Κυπέλλου. Αυτό με τον Απόλλωνα 1926 στην Καλαμαριά, που συζητήθηκε να διεξαχθεί για το Σαββατοκύριακο πριν από το παιχνίδι κυπέλλου, δεν «κλείδωσε». Ο Ημίθεος πάντως μπορεί να αντιμετωπίσει τους «κοκκινόμαυρους», το Σαββατοκύριακο μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όταν ήταν αρχικά προγραμματισμένη η πρεμιέρα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: