Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Μαχαιρώθηκε οπαδός της ΤΣΣΚΑ!! (video/pics)

Δύο οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, ύστερα από επεισόδια με φίλους τη Ρόμα, έξω από το «Ολίμπικο». Ο ένας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι!

Μαχαιρώθηκε οπαδός της ΤΣΣΚΑ! (video/pics)
Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν, έξω από το «Ολίμπικο», λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Champions League!

Δύο Ρώσοι διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον έναν να έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα και τον άλλον να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, λόγω ρίψης αντικειμένων, πιθανότατα από μπουκάλι!

inner

Ωστόσο, τα «πνεύματα» δεν ηρέμησαν ούτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης! Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ επιτέθηκαν -ρίχνοντας φωτοβολίδες- στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλοι των Ρωμαίων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις Ρώσων, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των συλληφθέντων.

inner

inner

inner

Δείτε τα βίντεο:






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: