Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Να προσέξει ο ΠΑΟΚ»

alavantas
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ
, Νίκος Αλαβάντας
Μίλησε για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ, αλλά και για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για το ότι η Ντιναμό Μινσκ αν και άπειρη είναι επικίνδυνη τόνισε:
«Έτσι ακριβώς έχουν ήδη στα πόδια τους παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα, σκοράρει σαν ομάδα και αν το προσέξει ο ΠΑΟΚ και νομίζω επειδή θα υπάρχει το γήπεδο με τον κόσμο θα είναι ο δωδέκατος παίκτης και θα δώσουν μεγάλη ώθηση στους παίκτες θα πάρει τη νίκη».
Για την εκρηκτικότητα που έχει ο Μακ υπογράμμισε:
«Είναι πολύ γρήγορος και ο Μακ όπως και ο Περέιρα. Έχει τις διεισδύσεις και μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ την κόντρα αντεπίθεση και πολύ άνετα και μέσα στην Τούμπα γιατί οι άμυνες παίζουν κλειστά. Ξέρουν ποδόσφαιρο και είναι γρήγοροι με την μπάλα στα πόδια και μπορούν να κάνουν ζημιές στις αντίπαλες άμυνες. Δεν έχει τη γρήγορη εκκίνηση, αλλά στη συνέχεια ανεβάζει ρυθμούς. Έτσι ήμουν και εγώ, δεν ξεκινούσα ποτέ πρώτα και μπορεί να είναι λάθος και μια φορά την είχα πατήσει με έναν αντίπαλο. Ήταν ψηλός και γεμάτος και έλεγα σιγά μην μπορεί να είναι πιο γρήγορος από μένα και τον άφησα στην πρώτη φάση για να δω και τα βρήκα σκούρα. Μετά τον είχα από κοντά και ξεκινούσα πάντα πρώτος και ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο».
 Για τον Ρατς προσέθεσε:
«Την πρώτη στιγμή που είδα τον Ρατς δεν είπα καλά σχόλια, ήταν φοβισμένος αργός και ότι δεν πήραμε κάποιον να καλύψουμε τη θέση του Λίνο. Ωστόσο στη συνέχεια έδειξε ότι ξέρει μπάλα και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει».
Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ είπε:
 «Είμαι της άποψης ότι πρέπει να πιέσεις στα πρώτα 15 λεπτά και αν δεν πιέσεις τον αντίπαλο και τον αφήσεις να κάνεις το παιχνίδι του, τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Στη συνέχεια αρχίζει και η γκρίνια από την κερκίδα».
Για τις μεταγραφές που δεν έγιναν και το ότι η ομάδα έχει κενά υποστήριξε:
«Πιστεύω πως για μένα η κλήρωση είναι ευνοϊκή και αν δεν κατακτήσει την πρώτη θέση, μπορεί τη δεύτερη και να πάρει την πρόκριση. Χρειαζόμαστε μεταγραφές, αλλά ενδεχομένως να μην χρειαστούν μέχρι τον Ιανουάριο και πρέπει να ψάξουν από τώρα για να τους κλείσουν».
Για τις αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν:
 «Η ομάδα παίζει σωστό ποδόσφαιρο, βγαίνει σωστά στην επίθεση και για μένα λείπει η πιο γρήγορη μεταβίβαση μπροστά. Λείπει ο άνθρωπος που θα κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο. Ο Τζιόλης είναι καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά δεν μπορεί να βγάλει γρήγορα την μπάλα στην επίθεση. Οι Μακ και Περέιρα είναι γρήγοροι και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον παίκτη που θα τους βγάλει την κάθετη πάσα».
Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο κατέληξε:
«Όπως είχα πει από την αρχή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μπορεί να κάνει μέσα στην Τούμπα 10-15 γκολ. Τον πιστεύω γιατί είναι κλασσικός επιθετικός, ξέρει να κρατά την μπάλα και στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Αθανασιάδη μπορούν να κάνουν ζημιές στις αντίπαλες άμυνες και οι δυο τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: