Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Στα χαρτιά φαβορί ο ΠΑΟΚ…»

Τον πρώτο λόγο όχι μόνο για τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά και την πρόκριση στους «32» του Europa League δίνει στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ, Βλάντιμιρ Ζούραβελ.

«Στα χαρτιά φαβορί ο ΠΑΟΚ…»
Με σεβασμό ως… φαβορί, αλλά και την πίστη πως η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αντιμετωπίζει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του Europa League ο προπονητής της Ντιναμό Μινσκ, Βλάντιμιρ Ζούραβελ.

«Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, το είδαμε σε πολλά παιχνίδια. Έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει πολλούς διεθνείς, όπως ο Ρατς, ο Κάτσε, Έλληνες διεθνείς», τόνισε ο 43χρονος προπονητής.

Μιλώντας για τους στόχους της ομάδας του, ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε στους ομίλους, αλλά ο στόχος μας δεν σταματά εδώ. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αν μπορούμε θα πάμε στα νοκ άουτ ματς. Ο πρώτος μας στόχος είναι ο τίτλος και να παίξουμε αξιοπρεπώς στο Europa League και αν μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση».

Όσο για το αν υπάρχουν φαβορί στον όμιλο, είπε: «Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σ' αυτό. Παίζουν τέσσερις ομάδες και μετά την πρώτη αγωνιστική θα δούμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Κάθε μία θα πάρει αυτό που αξίζει», ενώ σχετικά με το αν η εμπειρία του ΠΑΟΚ και της Φιορεντίνα δίνει ένα προβάδισμα σε αυτές τις ομάδες ανέφερε: «Στα χαρτιά τα φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα. Γι' αυτό όμως το ποδόσφαιρο είναι ενδιαφέρον γιατί θα φανεί στο γήπεδο τι γίνεται. Εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Ερωτηθείς αν φοβάται την γεμάτη Τούμπα απάντησε «… προσωπικά δεν ανησυχώ», ενώ για το βαρύ γήπεδο μετά την έντονη βροχόπτωση ανέφερε: «Και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχει χαρακτηριστικό την κατοχή μπάλας».

Ο αρχηγός της Ντιναμό, μεσοεπιθετικός Ιγκόρ Στάσεβιτς, εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας και ξεκαθάρισε πως δεν τον φοβίζει η Τούμπα. «Ακριβώς το αντίθετο. Το ποδόσφαιρο είναι καλό να γίνεται με την παρουσία φιλάθλων. Αν δεν υπάρχουν, είναι σαν να γίνεται φιλικό ματς. Δεν νομίζω να αλλάξει τις ισορροπίες η παρουσία οπαδών», τόνισε, ενώ για τις αρετές των αντιπάλων είπε: «Έχουν πολύ καλή επίθεση. Ξεχωρίζω και τον Σαλπιγγίδη που έχει εμπειρία και το παιχνίδι ίσως κριθεί στο πως θα κρατήσουμε την επίθεση του ΠΑΟΚ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: