Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Από τις μεγαλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός»

Μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη και ήδη… έτοιμο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Βενέτσια, Τσάρλι Ρεκαλκάτι.

«Από τις μεγαλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός»
Ο Τσάρλι Ρεκαλκάτι έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ιταλικό μπάσκετ. Ο άνθρωπος που είχε οδηγήσει την Ιταλία στο χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2003 και στο ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, πλέον από τον πάγκο της Βενέτσια αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τη δυναμική του.

«Ήταν εύκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να άλλαξε παίκτες το καλοκαίρι, αλλά ο προπονητής και το σύστημα παραμένουν τα ίδια. Έχουν κερδίσει δύο φορές την Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μας έδωσε κανένα δικαίωμα» σχολίασε ο προπονητής της Βενέτσια και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι έτοιμος αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς. Είναι έτοιμοι για το "εύκολο" παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (γέλια)», ανέφερε ο 69χρονος τεχνικός.

Σχετικά με το κατάμεστο γήπεδο που διεξήχθη ο αγώνας, ανέφερε: «Για τη Βενετία και την ομάδα μας ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ναι μεν ο κόσμος ήθελε να δει για πρώτη φορά την ομάδα μας, αλλά ήθελε κυρίως να δει τον σπουδαίο Ολυμπιακό και φυσικά να δει από κοντά τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη. Ο κόσμος μας αγαπάει το μπάσκετ, αλλά δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει κάθε μέρα τέτοια μεγάλα αστέρια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: