Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Χάλκινο» στα social media ο Ολυμπιακός!

Στην τρίτη θέση με την μεγαλύτερη απήχηση στις επίσημες σελίδες των social media βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ. Στην έβδομη θέση ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με έρευνα της Digital Sports.

«Χάλκινο» στα social media ο Ολυμπιακός
Το γερμανικό περιοδικό «Digital Sports» διενέργησε έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι επίσημες σελίδες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media βρίσκονται στην τρίτη θέση, μεταξύ και άλλων μεγάλων δυνάμεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πάνω από τους «ερυθρόλευκους» βρίσκονται η Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, στην λίστα που δημοσίευσαν οι Πειραιώτες στο facebook.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στους δύο ισπανικούς συλλόγους υπάρχει συνδυασμός και των ποδοσφαιρικών ομάδων στις επίσημες σελίδες των social media.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως στο Youtube το Olympiacos BC TV είναι αυτό με τους περισσότερους συνδρομητές από τις 25 ομάδες, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό.

Το ελληνικό χρώμα της λίστας βέβαια δεν σταματά εκεί, αφού και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δεκάδα, και συγκεκριμένα στην 7η θέση. Και ο ΠΑΟΚ όμως βρίσκεται στην 24η θέση.

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια: