Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Χρόνο και ποιοτικούς παίκτες»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πρένταγκ Τζόρτζεβιτς φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και στην φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλά στημένος, ήξερε τί ζητούσε στο γήπεδο και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο. Δε νομίζω ότι η Ατλέτικο ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Είχε αρκετές ευκαιρίες κατά διαστήματα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν πέτυχε το γκολ ο Μάντζουκιτς, εκείνο το δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κινδύνευσε».

Για την καλή εικόνα του Ολυμπιακού: «Αν είχαμε μια αμφιβολία πριν το χθεσινό ματς είναι η χημεία της ομάδας καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, και όχι η ποιότητα αφού όλοι τους είναι καλοί παίκτες. Μια καινούργια ομάδα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να δέσει και να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους. Είχε σε ορισμένα σημεία και την εύνοια της τύχης, ωστόσο, ήταν απόλυτα δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού».

Για την επιστροφή του Μήτρογλου στα γκολ: «Τον Μήτρογλου τον ξέρουμε. Μπορεί να του έχουν λείψει τα παιχνίδια, ωστόσο, η αίσθηση του γκολ δεν χάνεται, είτε είσαι έτοιμος, είτε όχι. Χθες έτρεξε, κυνήγησε τις φάσεις και ήρθε και το γκολ που είναι ό,τι το καλύτερο για αυτόν, καθώς ανεβαίνει και η ψυχολογία του».

Για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως αντιμετωπίζει τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στα ίσια, όπως πέρσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα. Έχει, πλέον, αυτήν την αυτοπεποίθηση που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν τελείωσε τίποτα με την χθεσινή νίκη. Απλά αυξάνονται οι πιθανότητες πρόκρισης είτε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης».

Για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό: «Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πέρσι να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό αλλά δεν το κατάφερε. Φέτος έκανε κάποιες κινήσεις, η αλήθεια είναι πως δεν έχω προλάβει να τον δω σε πολλά παιχνίδια, και αρχίζει με την αλλαγή προπονητή να δείχνει κάποιο πρόσωπο. Θεωρώ πως θα χρειαστεί χρόνο και περισσότερους ποιοτικούς παίκτες για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να είναι ανταγωνιστικός και αυτός, αλλά και άλλες ομάδες για να υπάρχει ενδιαφέρον και στο πρωτάθλημα».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που ταιριάζει με την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και μπορεί να πετύχει πολλά με αυτήν».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: