Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι θέμα… DNA!

Να αντιπαρατάξει την ευρωπαϊκή του φανέλα απέναντι στην... πανάκριβη Ντιναμό Μόσχας και να μπει με το δεξί στους ομίλους του Europa League θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός. Τα πλάνα του Αναστασίου.

Είναι θέμα… DNA
Στα… βαθιά ρίχνεται ο Παναθηναϊκός με το «καλησπέρα» στους ομίλους του Europa League υποδεχόμενος απόψε (20:00, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) τη Ντιναμό Μόσχας. Οι «πράσινοι» θα βρουν μπροστά τους μία πανίσχυρη ομάδα, με πανάκριβο ρόστερ και πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο ρωσικό πρωτάθλημα με πέντε νίκες σε επτά αγώνες.

Απέναντι σε αυτή, ωστόσο, έχει να αντιπαρατάξει το ευρωπαϊκό του DNA, αυτό που-κακά τα ψέματα-βρίσκεται σε… λήθαργο τα τελευταία χρόνια και καλείται να «ξυπνήσει» σήμερα για να ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στους «32».

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας τον Κοτσόλη στο τέρμα, τους Σίλντενφελντ (που χθες έκανε ατομικό αλλά είναι 100% καλά και θα παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα) και Μέντες στο κέντρο της άμυνας με τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο στα άκρα. Λαγός και Πράνιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Ζέκα στα δεξιά και ο Ντίνας αριστερά θα τους πλαισιώνουν, ενώ ο Ατζαγκούν θα κινείται πίσω από τον Καρέλη. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν Κλωναρίδης και Πέτριτς.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει ζητήσει από τους παίκτες του προσοχή στις στημένες φάσεις, αλλά και στις κινήσεις που κάνουν οι μέσοι της ρωσικής ομάδας προς την αντίπαλη περιοχή. Στην 20μελή αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης και Μπαϊράμι, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρισβάνης, Σπυρόπουλος και Μπεργκ, όπως και ο Μπούι για λόγους τακτικής.

Η Ντιναμό θα παραταχθεί με 4-2-3-1, αλλά χωρίς τρία μεγάλα ονόματα, τους Βαλμπουενά και Βενκέρ, για τους οποίους δαπανήθηκαν συνολικά 13 εκατ. ευρώ, αλλά και τον διεθνή με τη Ρωσία Ντενίσοφ. Ο Μπερεζόφσκι θα είναι στο τέρμα, Μπίτνερ και Μανόλεφ θα καλύπτουν τα άκρα της άμυνας με τους Σάμπα και Ντάγκλας στόπερ, Νομπόα και Γιουσούποφ θα είναι τα κεντρικά χαφ, Τζούτζακ, Κοκόριν και Ιόνοφ θα είναι η τριάδα μπροστά τους, ενώ ο Κουράνι θα είναι ο σέντερ φορ της ομάδας του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός ο Ντανιέλε Ορσάτο. Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη, καθώς τα 150 εισιτήρια που απέμειναν (αξίας 10 ευρώ) αναμένεται να εξαντληθούν. Η Ντιναμό θα έχει στο πλευρό της περίπου 300 φίλους της, που θα καθίσουν στη θύρα 6. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Εστορίλ στην Ολλανδία.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: