Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Λάζαρος Καλαϊτζίδης: «Θα πάρουμε την άδεια» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης, ο οποίος μίλησε για την άνοδο του «Ημίθεου» καθώς και για την επανεξέταση της αδειοδότησης που θα εκδικαστεί την Τρίτη (26/05). 

Αναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» στο Metropolis 95,5:

«Είναι χαρά μας που έχουμε κοντά μας ένα τέτοιον άνθρωπο και πρόεδρο όπως ο Σπύρος Παπαθανασάκης. »

Για την εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης της μη αδειοδότησής του από την ΕΠΟ: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και θα πάρουμε την άδεια την Τρίτη. Είναι θέμα οικονομικό, το οποίο έχουμε ξεπεράσει και τακτοποιήσει. Ο Ηρακλής κατα 100% έχει αλλάξει εικόνα και πρέπει να το σεβαστούν αυτό στην Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη η διαφορά με έναν Ηρακλή στη Σουπερ Λιγκ με άδεια από έναν Ηρακλή χωρίς άδεια».

Για το ταξίδι του Νίκου Παπαδόπουλου στην Ολλανδία: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήγε στην Ολλανδία είδε το προπονητικό κέντρο, προχωράμε και νομίζω ότι θα πάμε και καλύτερα του χρόνου. Ο προπονητής είναι το αφεντικό μας! Στην Ολλανδία το ποδόσφαιρο έχει γίνει επιστήμη».

Για τους στόχους στο άμεσο μέλλον: «Πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα υγιή, να μην χρωστάμε σε κανένα, να μπορεί ο κόσμος να έρχεται να την βλέπει, να την χαίρεται και κάθε αγώνας θα είναι μια γιορτή».


Ακούστε όσα είπε ο Λάζαρος Καλαϊτζίδης «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: