Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Κασναφέρης: «Να είναι τυχερή η Ξάνθη»

Την ελπίδα η Skoda Ξάνθη να σταθεί τυχερή και να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιώργος Κασναφέρης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κασναφέρης: «Να είναι τυχερή η Ξάνθη»
Να σταθεί τυχερή η Skoda Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό ελπίζει ο Γιώργος Κασναφέρης, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε οι τυχεροί για να κατακτήσουμε το τρόπαιο», τόνισε ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κασναφέρης στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Βάϊου Τσούτσικα

Για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Ολυμπιακό:

«Ήταν ένας στόχος που είχαμε εδώ και αρκετά χρόνια και τώρα καταφέραμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή. Το ποδόσφαιρο είναι συνδυασμός ικανότητας, τύχης και απόδοσης. Όλα αυτά μας βοήθησαν να έχουμε μία καλύτερη χρονιά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και έτσι καταφέραμε να διεκδικήσουμε να φτάσουμε κοντά στα πλέι οφ, ενώ είμαστε και στον τελικό του Κυπέλλου που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος».

Για την προετοιμασία της ακριτικής ομάδας:

«Εδώ και 15 μέρες όλη στη Ξάνθη ζουν για αυτό το παιχνίδι,. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του θα δώσουν τις οδηγίες και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε οι τυχεροί για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τον κόσμο:

«Έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια και κινητοποίηση και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Πιστεύω ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος μας στο ΟΑΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: