Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα!

Αρνητικά απάντησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην πρόσκληση της Μπαρτσελόνα να παρακολουθήσει ως επίσημος προσκεκλημένος της τον τελικό του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα
Το βράδυ της 6ης Ιουνίου είναι βέβαιο πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα προτιμούσε να το περάσει στο Βερολίνο, εκεί που θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League και –όπως αποδείχτηκε- μόνο με την ιδιότητα του φιναλίστ προτιμά να βρεθεί εκεί.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε Γερμανούς δημοσιογράφους, απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση της πρώην ομάδας του –η οποία παρεμπιπτόντως του έφραξε και το δρόμο προς τον τελικό- να ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο για το παιχνίδι της χρονιάς.

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει το ματς απέναντι στη Γιουβέντους, όμως εκείνος επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να το κάνει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο «αντίο» του Τσάβι χαρακτηρίζοντάς τον «έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές», ενώ πρόσθεσε: «Ελπίζω στο μέλλον οι νεαροί παίκτες να μάθουν πολλά από αυτόν. Εγώ διδάχτηκα αρκετά από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν υπεραμύνθηκε της πορείας της Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας πως το πρόβλημα της ομάδας ήταν οι περιορισμένες λύσεις στο ρόστερ εξ αιτίας των τραυματισμών: «Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στους πρωταθλητές Γερμανίας. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως, όταν στηρίζεσαι σε 13-14 ποδοσφαιριστές δεν μπορείς πάντα να παίρνεις το μάξιμουμ. Θα ήθελα μετά το ματς με τη Μάιντς οι οπαδοί μας να είναι ικανοποιημένοι και να πανηγυρίσουν τον τίτλο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: