Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ακυρώθηκε το ραντεβού Λίβερπουλ-Στέρλινγκ!!

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το προγραμματισμένο για σήμερα (22/5) ραντεβού ανάμεσα στους διοικούντες τη Λίβερπουλ και τον εκπρόσωπο του Ραχίμ Στέρλινγκ, Άιντι Γουόρντ, σχετικά με τον μέλλον του νεαρού Άγγλου στο «Άνφιλντ», δεν θα πραγματοποιηθεί.
Παράταση στην... αγωνία των φίλων της Λίβερπουλ σχετικά με την παραμονή ή μη του Ραχίμ Στέρλινγκ στην ομάδα.
Η πλευρά του παίκτη αναμενόταν να είχε σήμερα (22/5) συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοίκησης των «κόκκινων», συζητώντας εκ νέου το μέλλον του 20χρονου άσου στο «Άνφιλντ».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του Άγγλου, Άιντι Γουόρντ, θα γνωστοποιούσε την απόφαση του 20χρονου να μην ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιό του με τον σύλλογο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, τουλάχιστον μέσα στην ημέρα.
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η Λίβερπουλ ακύρωσε τις όποιες συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Στέρλινγκ, δίχως να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ατζέντης του παίκτη σε χθεσινές του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν θα ανανέωνε με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ακόμα και αν αυτή του προσέφερε συμβόλαιο κοντά στο 1 εκ. λίρες την εβδομάδα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: