Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

«Καλό αθλητικό κέντρο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη, Λεωνίδας Βόσδου και μίλησε για το γήπεδο των ΤΕΦΑΑ το οποίο ανέλαβαν οι ακαδημίες.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αναλαμβάνουμε ένα γήπεδο που ήταν σχεδόν διαλυμένο, θα το συντηρήσουμε και θα είναι δικό μας. Τα μεγάλα τμήματα θα κάνουν εκεί κανονικά προπόνηση. Πλέον, θα παίζουμε στο χόρτο και όχι στο πλαστικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να τελειοποιήσουμε το χόρτο και στην συνέχεια θα εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο. Μέχρι 20 Αυγούστου ο Δημήτρης Καραμανλής θα έχει το γήπεδο έτοιμο. Τον χειμώνα θα παίρνουμε άδεια από τον υπεύθυνο και αν δεν μας το δίνει θα πηγαίνουμε στα πλαστικά. Το γήπεδο έχει αποδυτήρια, έχει γεώτρηση για να ποτίζεται το χόρτο και περιμένουμε τις εξελίξεις. Έβλεπα αυτό γήπεδο εδώ και πολύ καιρό και επιτέλους το εκμεταλλευτήκαμε».
Για το αν υπάρχει επαφή με την πρώτη ομάδα:
«Δεν έχουμε καμία επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Περιμένουμε από τους υπεύθυνους να μας πούνε τι θα γίνει στο μέλλον αλλά δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Στα τμήματα που είμαι εγώ δεν νομίζω πως έχουν κάποια ενημέρωση για τους παίκτες μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: