Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

«Όνειρο το κύπελλο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος και μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον τελικό του κυπέλλου:
«Πιστεύω πως η μισή Ελλάδα θέλει την νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου της Ξάνθης. Η Ξάνθη θα πάει να… «πολεμήσει» και θα δούμε τι θα γίνει. Η εικόνα του Ολυμπιακού μας δίνει την πεποίθηση να πιστέψουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Ελπίζω να υπάρχει αξιοκρατία. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα αλλά δεν το έχει δείξει».
Για την διαιτησία:
«Ελπίζω ο διαιτητής να μην δώσει δικαίωμα στο παιχνίδι».
Για την ετοιμότητα της Ξάνθης:
«Η ομάδα μας είναι έτοιμη, παίζει καλά με τον κ. Λουτζέσκου και υπάρχει μια πίστη πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι. Δεν έχουμε οικονομικά θέματα. Έχουμε μια πολύ καλή βάση και το αυριανό παιχνίδι είναι μια κορύφωση για τον κ. Πανόπουλο που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε η ομάδα».
Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη για να πάρει το κύπελλο:
«Θα ήθελα να είμαι σε αυτό το παιχνίδι και ζηλεύω. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να μην έχει άγχος, να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και αν παίξουμε κόντρα και με αντεπιθέσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο».
Για τα όσα έχει προσφέρει ο Πανόπουλος:
«Ο Πανόπουλος έχει κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα όμως το κύπελλο θα μείνει στην ιστορία και θα φέρει και τον κόσμο πολύ πιο κοντά στην ομάδα. Θα είναι ένα όνειρο η κατάκτηση του κυπέλλου».
Για τον Άρη:
«Ο Άρης καλύτερα που έπεσε για να κάνει μια κάθαρση και έπρεπε να επανέλθει δυνατός όμως έγιναν κάποια λάθη. Πρέπει να φύγει από την κατηγορία που βρίσκεται γιατί υπάρχει τεράστια φθορά και δεν την αξίζει ο Άρης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: