Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αντίδραση Παναθηναϊκού για Αρετόπουλο!!

Ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου ως διαιτητή του αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο προκάλεσε την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Ξανά θεραπεία ο Λαγός.

Αντίδραση Παναθηναϊκού για Αρετόπουλο
Δυσαρέσκεια βγαίνει από τον Παναθηναϊκό για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των play offs με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στη Λεωφόρο. Ο εν λόγω ρέφερι είχε προκαλέσει έντονα παράπονα για τα σφυρίγματά του κυρίως σε δύο εκτός έδρας αγώνες με τον Πλατανιά κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς, έγραψε στο Facebook: «Μετά τα τέσσερα στην Τρίπολη ‘θυμήθηκαν’ τον Αρετόπουλο. Αν βάζαμε παραπάνω θα γύριζαν μέχρι και τον… Καλόπουλο! Τόσο προβλέψιμοι όσο τα γκολ που (τους) βάζουν ο Μάρκους και ο Καρέλης».

Στα της προπόνησης, ο Τάσος Λαγός έκανε ξανά θεραπεία και υπάρχουν πλέον ερωτηματικά για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα εκτός είναι οι Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντής Χουχούμης. Τo πρόγραμμα περιλάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο στις 17:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: